085 065 3915 info@drysolutions.nl

Veel gestelde vragen

 • Werkt Dry Solutions ook op veel gebruikte of beschadigde voorwerpen?
  Ja zeker, als een structuur of vezel is aangetast kan de spray nog altijd bescherming bieden. De diepere vezels worden stuk voor stuk beschermd.
 • Kan de werking afnemen voor de duur van 18 maanden?

  De werking kan afnemen door frequente wasbeurten en gebruik van chemische reinigers of wasmiddelen. Als de vezel of de structuur beschadigd wordt dan is eveneens de beschermlaag ook beschadigd en raden we her applicatie aan.
 • Is Dry Solutions veilig en milieuvriendelijk?

  Dry Solutions is onschadelijk, niet brandbaar, op water of ISO gebaseerd en is biologisch afbreekbaar. Dry Solutions is milieu en mens vriendelijk.
 • Waar bewaar ik mijn Dry Solutions spray het veiligste?

  Dry Solutions bewaar je het best op kamertemperatuur en buiten het bereik van kinderen.
 • Kan Dry Solutions de kleur beïnvloeden?

  De spray is op water gebaseerd waardoor het geen vlekken kan nalaten. De kleur blijft intact en is beter beschermd door Dry Solutions. Als er teveel vloeistof gebruikt is en dit niet verwijderd wordt krijg je een laag op een laag, dit is gelukkig makkelijk te verwijderen omdat er geen chemische binding is.
 • Kan de werking per ingespoten item verschillen?
  Dry Solutions beschermt de vezels maar sluit het vezel netwerk niet af. Bij sommige stoffen is er een complexere vezelstructuur dan andere. Het veerkrachtig afstoten hangt af van hoe dicht of hoe sterk de structuur van de vezels is. Als water of een andere vloeistof door grote druk of hoeveelheid toch de stof binnendringt, zijn de vezels nog altijd even goed beschermd en is er geen blijvende schade mogelijk.